MOSONMAGYARÓVÁR – Termál a Paprika Csárda, 27.11.2010, sobota

5. November 2010 - Irena Chrapanová  , Zaradené pod VÝLETY AKTUÁLNE

Paprika Csárda - interiér a paprikaZdravý výlet do termálnych kúpeľov si spestríme návštevou obľúbenej Paprika Csárdy, typickej maďarskej reštaurácie, kde sa naobedujeme. Medzi vstup do kúpeľov a obed vložíme krátky čas na relax (napríklad prechádzku po historickom centre mesta Mosonmagyaróvár, prípadne návštevu miestnej cukrárne). V areáli termálnych kúpeľov sú k dispozícii bazény rôzneho typu: termálny, liečebný s jacuzzi, plavecký, bazén na cvičenie… Vnútorný plavecký bazén má 33,5 m, vonkajší 25 m. Teplota vody je v rozpätí od 25 do 37 °C. Fínska sauna je za poplatok (6,00 € / je možné zakúpiť vstupenku priamo na mieste). Liečebná voda patrí do skupiny jodidových s vysokým obsahom jódových ionov, hydro-karbonátov a chloridu. Má priaznivé účinky predovšetkým pri problémoch pohybového ústrojenstva a gynekologických. Vo forme pitnej kúry sa odporúča pri žalúdočných a črevných ochoreniach.

Cena výletu: 29,50 € dospelý, dôchodca,
26,50 € študent,
19,50 € dieťa do 6 rokov.
Príplatok za prednostný výber sedadla: 3,00 € osoba.

V cene výletu je cestovné, vstupné, organizačné náklady, sprievodcovské služby a DPH. V cene výletu nie je poistenie (môžete si ho doobjednať) a strava (prestávka na obed je samozrejmosťou).

Odporúčame: maďarské forinty (v areáli kúpaliska fungujú bufety), šľapky, plavky, župan a uterák.

Stretneme sa o 11:00 hod. na parkovisku pri Istropolise (Trnavské Mýto). Návrat plánujeme na 19:00 hod. Cestovať budeme autobusom. 

Sprevádza: Johanna Kovačiková.

Počasie: je TU podobné ako v Šamoríne.

Prihlásiť sa: môžete TU.

Mosonmagyaróvár - exteriér

Komentáre:

3 reakcií to “MOSONMAGYARÓVÁR – Termál a Paprika Csárda, 27.11.2010, sobota”

  1. Ország - 10. November 2010, 11:36

    Dokedy je dátum prihlásenia? Aká je cena a časovo predpokladaný program? Aká je cena vstupného na termál kúpalisko – na aký časový úsek? Akceptovali ste môj dovrh týkajúci sa Kitsee?

  2. chrapanova - 13. November 2010, 1:39

    Prihlasovať sa dá až do 26.11.2010. Samozrejme s podmienkou platby najneskôr v ten deň a hlavne za predpokladu, že ešte budú miesta. :-) . Vstupné do termálnych kúpeľov už je v cene. Návštevu čokoládovne v Kittsee pripravíme do iného výletu, ale ďakujeme za námet. Pre teraz si budeme môcť urobiť sladkú radosť napríklad v cukrárni v Mosonmagyaróváru.
    Irena Chrapanová, CK LIBER

  3. kassupierko - 18. Marec 2011, 22:27

    caw je tu nuda