BUDAPEŠŤ – Galéria a termál, 6.11.2010, sobota

21. Október 2010 - Irena Chrapanová  , Zaradené pod VÝLETY AKTUÁLNE

Gustav Klimt - Nuda veritasJesenná Budapešť nám opakovane ponúka dve osvedčené atrakcie, ktoré nie sú závislé od počasia: galériu a termálne kúpele v jej blízkosti. Program pre malú skupinu bude variabilný, takže každý si bude môcť na mieste vybrať, čo všetko chce vidieť či zažiť. V budapeštianskej galérii Szépművészeti Múzeum prebieha momentálne hneď niekoľko výstav: Viedenská secesia a Gustav Klimt, Fernando Botero, Lucien Hervé (fotografie). Széchenyiho termálne kúpele zasa zohrejú milovníkov zdravého relaxu na tele aj na duši. Ich voda sa odporúča pri problémoch pohybového ústrojenstva, gynekologických problémoch a periférnych poruchách krvného obehu. Vo forme pitnej kúry sú vhodné na žalúdočné problémy a ochorenia čriev. Je možné ich navštíviť na 2 hodiny v rámci poobedného programu alebo aj na celý deň. K dispozícii bude aj sprievodca na prehliadku historického centra. 

Cena výletu: 29,00 € pre všetky vekové kategórie.

V cene výletu je cestovné, organizačné náklady a sprievodca. V cene výletu nie je vstupné, poistenie (môžete si ho priobjednať) a strava. Najdrahšie vstupné na výstavu stojí 2.800 HUF. Najdrahšie vstupné do termálnych kúpeľov (celodenné) stojí 3.250 HUF (so skrinkou).

Stretneme sa o 8:00 hod. na parkovisku pri Istropolise (Trnavské Mýto). Návrat plánujeme na 21:00 hod. Cestovať budeme minibusom.

Sprevádza: Mihály Szamák. 

Počasie v Budapešti: môžete pozrieť  TU.

Prihlásiť sa: môžete TU.

Budapest - Szechenyi furdo vonkajsie bazeny

Komentáre: