MÖRBISCH a RUST – muzikál My Fair Lady a mesto bocianov, 27.7.2024, sobota

19. Jún 2024 - Irena Chrapanová  , Zaradené pod VÝLETY AKTUÁLNE

my-fair-lady-2024-moerbisch-lAj tento rok navštívime rakúsku “Mekku operety”, letný operetný festival Seefestspiele Mörbisch, ktorý priťahuje milovníkov operiet a muzikálov od roku 1957. Koná sa v amfiteátri mestečka Mörbisch am See, ktoré sa nachádza pri jazere Neusiedler See (UNESCO), pričom javisko je umelým polostrovom s hladinou jazera v pozadí. Tentoraz sa môžeme tešiť na muzikálový bestseller My Fair Lady. Tvoria ho známe piesne, ktoré doslova chytia za srdce. Tiež dej muzikálu je veľmi obľúbený svojou nádejou na zmenu života k lepšiemu, pre akýsi rozprávkový príbeh o Popoluške a predovšetkým pre tak potešujúci šťastný koniec. Scénu ako vždy umocní výhľad na Neziderské jazero. No tentoraz nás dej prenesie do súčasného Londýna, v ktorom sa dá zoznámiť, napríklad, aj v metre ;-) Aj tohtoročný muzikál svojou známosťou a obľúbenosťou vypredal takmer všetky miesta Festivalu pri jazere v Mörbisch. Tak si rozhodne nenecháme ujsť 1 z 22 predstavení v termíne od 11.7. do 17.8. Cestou tam sa už tradične prejdeme po najmenšom rakúskom meste Rust, ktoré je známe dobrým jedlom a vínom, peknými pamiatkami a celými rodinami bocianov na strechách. Našich 46 vstupeniek pre klientov aj celé predstavenie sú vypredané. Výlet sme sa rozhodli zopakovať :-) Nákup neodkladajte; vstupenky už kupujeme postupne!

Cena výletu: 79 € všetky vekové kategórie. Príplatok za prednostný výber sedadla (v autobuse): 5 € osoba.

V cene je pohodlné cestovanie klimatizovaným autobusom, vstupenka kategórie 8 (sú 1-9, iné na vyžiadanie), organizácia a sprievodcovské služby. V cene nie je poistenie (dá sa doobjednať - rátajte 2 dni) a strava.

Storno podmienky predstavení v Mörbisch: V prípade, že nie je odohrané ani prvé dejstvo, je možné sa zdarma zúčastniť na inom predstavení. Organizátor tiež môže pridať termín. Cestovné však nie je preplácané!

Stretneme sa o 15:30 na ulici Trnavské mýto pri bývalom Istropolise. Predstavenie začína o 20:30. Návrat plánujeme na 1:30 hod.

Odporúčame: oblečenie pekné, ale teplé; topánky pohodlné; niečo mäkké pod zadok (sedadlá sú kovové, s opierkou), deku na zabalenie sa; šatku či kapucňu na hlavu, pršiplášť (chráni, keď fúka).

Sprevádza: Dagmar Gubová.

Počasie v blízkej Viedni: môžete pozrieť TU.

Prihlásiť sa: môžete TU.

Realizujeme tiež:
MÖRBISCH a RUST – muzikál My Fair Lady a mesto bocianov, 11.8.2024, nedeľa

Už sme realizovali:
MÖRBISCH a RUST – muzikál Mamma Mia! a mesto bocianov, 23.7.2024, nedeľa
MÖRBISCH – romantický muzikál Kráľ a ja pri Neziderskom jazere, 13.8.2022, sobota
MÖRBISCH a RUST – opereta Predavač vtákov a mesto bocianov, 5.8.2017, sobota
MÖRBISCH a RUST – opereta Viktória a jej husár, 30.7.2016, sobota

Mörbisch - hľadisko pri Neziderskom jazere

Komentáre: